Как да сварим карфиол
преди 2 дниКарфиолът е продуктите, които винаги си струва да имате под ръка през есента. Приготвя се лесно и бързо, издържа дълго в хладилник и може да се използва по най-различни начини. Може да го сервирате като гарнитура, да го използвате като основа за ястие, да го добавяте в салати, крем супи или дори като заместител на зърнени храни. Чували сте за Искаш да видиш цялото съдържание? 📖 Стани част от Know How To Cook Club и отключи достъп до 700+ рецепти, съвети и много други полезни материали! Само 3,25 лв. (1,66 EUR) на седмица. По-малко от цената на едно кафе в любимото ти кафене! Абонирай се сега Спести време и усилия , докато се храниш здравословно и разнообразно всеки ден. Ако вече си член, влез в профила си тук . *Цена за стандартен месечен абонамент 12,99 лв. (6,64 EUR). Може да прекъснеш по всяко време.