
Свинско със зеле в мултикукър
преди 8 часа
Винаги приготвям свинско със зеле с огромно удоволствие, защото е много вкусно. Когато се готви на котлон е нужно малко повече време, но в мултикукъра става много лесно и бързо, без да губи познатия си вкус. За по-малко от час, вечерята ще е готова. Какви продукти са необходими Свинско месо – най-често използвам свинска плешка или врат, защото след готвене Искаш да видиш цялото съдържание? 📖 Стани част от Know How To Cook Club и отключи достъп до 700+ рецепти, съвети и много други полезни материали! Само 3,25 лв. (1,66 EUR) на седмица. По-малко от цената на едно кафе в любимото ти кафене! Абонирай се сега Спести време и усилия , докато се храниш здравословно и разнообразно всеки ден. Ако вече си член, влез в профила си тук . *Цена за стандартен месечен абонамент 12,99 лв. (6,64 EUR). Може да прекъснеш по всяко време.