
Печен патладжан на кубчета
преди 6 часа
Патладжанът е от онези зеленчуци, които сякаш винаги стоят в хладилника и чакат „правилния момент“. Но веднъж щом го изпечете на кубчета, ще го преоткриете. Вкусът е съвсем различен от този на изпечения или сварен патладжан. Леко карамелизиран, с топяща се в устата текстура, той е идеален за най-различни ситуации. Чудесен е за добавка към бърз обяд, когато времето ви Искаш да видиш цялото съдържание? 📖 Стани част от Know How To Cook Club и отключи достъп до 700+ рецепти, съвети и много други полезни материали! Само 3,25 лв. (1,66 EUR) на седмица. По-малко от цената на едно кафе в любимото ти кафене! Абонирай се сега Спести време и усилия , докато се храниш здравословно и разнообразно всеки ден. Ако вече си член, влез в профила си тук . *Цена за стандартен месечен абонамент 12,99 лв. (6,64 EUR). Може да прекъснеш по всяко време.