
Безглутенов сладкиш с праскови и боровинки
преди 6 часа
Лятото винаги ме вдъхновява да пека сладкиши с плодове. Този безглутенов сладкиш с праскови и боровинки е сочен, ароматен и точно толкова лек, колкото искаме да бъде един летен десерт. Плодовете му придават естествена сладост и свежест, а комбинацията от праскови и боровинки е неустоима. Текстурата е много деликатна и напомня на тази на пандишпана. Без глутен и млечни продукти, Искаш да видиш цялото съдържание? 📖 Стани част от Know How To Cook Club и отключи достъп до 700+ рецепти, съвети и много други полезни материали! Само 3,25 лв. (1,66 EUR) на седмица. По-малко от цената на едно кафе в любимото ти кафене! Абонирай се сега Спести време и усилия , докато се храниш здравословно и разнообразно всеки ден. Ако вече си член, влез в профила си тук . *Цена за стандартен месечен абонамент 12,99 лв. (6,64 EUR). Може да прекъснеш по всяко време.