
Рататуй с печени зеленчуци
преди 2 дни
Ако сте гледали „Рататуи“, няма как да не ви е останал споменът за онова семпло ястие, което впечатли дори най-придирчивия кулинарен критик. Определено си заслужава да включите фурната в горещите летни дни заради него. Въпреки френския си произход, рататуят напомня много на нашия зеленчуков гювеч. Разликата е, че тук не се използват картофи. Какво всъщност е рататуй Рататуй (ratatouille) е Искаш да видиш цялото съдържание? 📖 Стани част от Know How To Cook Club и отключи достъп до 700+ рецепти, съвети и много други полезни материали! Само 3,25 лв. (1,66 EUR) на седмица. По-малко от цената на едно кафе в любимото ти кафене! Абонирай се сега Спести време и усилия , докато се храниш здравословно и разнообразно всеки ден. Ако вече си член, влез в профила си тук . *Цена за стандартен месечен абонамент 12,99 лв. (6,64 EUR). Може да прекъснеш по всяко време.