„Кредисимо“ АД е с нов, повишен кредитен рейтинг

Сподели във
„Кредисимо“ АД е с нов, повишен кредитен рейтинг

„Кредисимо“ АД е с нов, повишен кредитен рейтинг

17 октомври 2016 09:32 investor.bg investor.bg

Повишеният кредитен рейтинг е обективно потвърждение за стабилността на компаният…

прочети цялата новина »
няма снимка

„Кредисимо“ АД е с нов, повишен кредитен рейтинг

17 октомври 2016 10:33 vevesti.bg vevesti.bg

На „Кредисимо“ АД бяха присъдени следните рейтинги от „БАКР – агенция за кредитен рейтинг“ АД (БАКР): – Дългосрочен рейтинг: ВВB-; краткосрочен рейтинг: А-3; – Дългосрочен рейтинг по национална скала: A (BG), перспектива: стабилна, краткосрочен рейтинг по национална скала: А-1 (BG). През м. август 2015 г. „Кредисимо“ АД стана първата компания от…

прочети цялата новина »

НОВО ОТ РАЗНИ»

Съдържанието, публикувано на този сайт е собственост на МЕЙЛ.БГ ЕАД (ЕИК: 175219991).

Разрешено е публикуване на елементи (фрагменти от текст, изображения, картинки, документи и др.), до колкото това не причинява вреди на МЕЙЛ.БГ ЕАД или неговите партньори и/или техни услуги. При използване на елементи от сайта, следва те да бъдат използвани в контекст, който идентифицира radar.bg (и респективно МЕЙЛ.БГ ЕАД) като източник и задължително предоставя линк към съдържанието в radar.bg. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори интерфейс.

За друго използване на съдържанието, което не е изрично упоменато в този текст или Общите Условия за ползване на услугите на МЕЙЛ.БГ ЕАД, следва да бъде получено изрично писмено съгласие от законен представител на МЕЙЛ.БГ ЕАД.
Затвори